Anasayfa > Blog > 2024 YÖKDİL 2 ...

2024 YÖKDİL 2 Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? Sonuç Tarihi Açıklandı!

KARBONSOFT

11 Ağustos 2024 Pazar günü yapılan YÖKDİL/2 sınavının ardından ÖSYM, heyecanla beklenen YÖKDİL sonuçlarının açıklanma tarihini verdi. Açıklamaya göre, YÖKDİL sınav sonuçları 29 Ağustos 2024 tarihinde açıklanacak.

YÖKDİL sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adayın aldığı sınav puanı 5 yıl sonrasına kadar başvurularda kullanabiliyor.


Peki, YÖKDİL'e doğru ve etkili yöntemle çalıştınız mı?https://selimhoca.com

YÖKDİL sınavına hazırlanırken yapılan en büyük hatalar kısa yoldan taktik öğrenmek, hap bilgi araştırmak, yanlış kaynaklardan yararlanmak, nasıl bir çalışma düzeni yapacağını bilememek olarak sıralanabilir.

YÖKDİL sınavına kısa sürede etkili bir şekilde hazırlanmak için doğru kaynakları kullanmak ve rehberlik almak önemlidir. Selim Hoca’nın online YÖKDİL kursu bu noktada devreye girer. DOĞRU KAYNAK kullanımının yanı sıra size ÜCRETSİZ REHBERLİK sunar.


- YÖKDİL, akademik düzeyde İngilizce okuyabilme, okuduğunu anlayıp hızlı bir şekilde yorumlayabilme sınavıdır. Dolayısıyla sizleri KelimeDil BilgisiOkuduğunu AnlamaDoğru Çeviri ve Soru Çözümü alanlarında sınava hazırlıyoruz.

- Eğitim paketlerimiz Vocabulary (Kelime)Grammar (Dil Bilgisi)Reading (Okuma)Translation (Çeviri)Question Types (Soru Tipleri), Exam CenterMini Practice ExamCheck Your ProgressStories (İngilizce Hikayeler) ve Game Changer (İngilizce Haber Çevirileri) ders videolarını içermektedir.

Dersler canlı ders şeklinde değil, tümü sisteme yüklenmiş olan videolar şeklinde izlenmektedir. Bu sayede zaman ve mekan sorunu olmadan istediğiniz şekilde dersleri izleyebilirsiniz.


6. YÖKDİL için Rehberlik

YÖKDİL sınavına hazırlanırken en sık yaşanan sorun, doğru bir çalışma planı oluşturamamaktır. Bu noktada Selim Hoca’nın sunduğu ücretsiz rehberlik hizmeti büyük bir avantaj sağlar. Her eğitim paketinde, Selim Hoca tarafından sınav tarihine kadar ücretsiz birebir rehberlik hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca, her öğrenciye özel ders çalışma programı Selim Hoca tarafından hazırlanır. Bu sayede, sınav sürecinizde doğru adımları atarak, gerekli puana ulaşmanız mümkün olur.


Başarı Hikayeleri: Önceki öğrencilerimizin görüşlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Dil yeterliliğinizi sağlamak için Selim Hoca'nın online kurslarından yararlanarak YÖKDİL sınavına hazırlanabilirsiniz.


Detaylı bilgi ve kayıt için alttaki görsellere tıklayarak paketleri inceleyebilirsiniz.